Ben jij een grote liefhebber van bloemen en planten? Dan is het zeker de moeite waard om naar FloriWorld te gaan! Deze bezienswaardigheid is een nieuwe interactieve bloemen- en planten attractie in Nederland en is permanent gevestigd op het terrein van de wereldberoemde bloemenveiling in Aalsmeer. In dit artikel lees je meer over wat er allemaal te doen is.

Lees ook: 5x DIY met planten en bloemen om maken in de zomervakantie

Een must see attractie voor bloemen- en plantenliefhebbers!

Ervaar de magie

In deze interactieve experience word je onderdeel van de bloemen- en plantenwereld en ontdek je wat deze groeiers en bloeiers met je doen in je dagelijkse leven. Bij binnenkomst krijg je een armbandje waarmee je de attractie volledig mee kunt personaliseren.

Een reis door de bloemen- en plantenwereld

Daarnaast kun je genieten van allerlei bloem- en plantgerelateerde zaken. Houd je van anthuriums (uiteraard), of juist van roze lelies? Je voorkeur duikt overal op, zelfs als behang in een huiskamer in een Amsterdams grachtenpand! Maar er is nog veel meer te zien en doen tijdens je belevingsroute. Bekijk bijvoorbeeld Daan the Movie, een 4D-film over een bruidegom die op weg naar zijn trouwerij het bruidsboeket is vergeten. Of maak een selfie in een van onze Instagrammable photobooths, laat je omringen door een kleurrijke bloemenzee en bekijk de kunstige creaties van topfloristen.

Tussendoor glijden ruim 5.000 dagverse bloemen over de FloriRail door de attractie en het leuke is: aan het einde van de experience kun je in de bloemenveiling bieden op een echte bos bloemen. En geniet na de ontdekkingsreis van een heerlijke lunch, koffie en gebak in Restaurant Bloom. De attractie is volledig indoor en is dus ook het perfecte uitje op een regenachtige dag.

Benieuwd geworden?

Bezoek de website voor meer informatie en zet vervolgens koers naar Aalsmeer. Veel plezier alvast!

Credits fotografie & tekst: FloriWorld