Ken je dat, je zet je bloemen in een vaas maar ze blijven niet zo rechtop staan zoals je het in gedachten had? Of je hebt maar een paar bloemen en een te grote vaas waardoor ze opzij vallen. Hoe laat je je losse bloemen dan fier en enthousiast rechtop staan?  Met Flower Constellations: een messingplaatje met gaten waar je je bloemen één voor één in kunt steken. Op deze manier kun je een robuust veldboeket makkelijk schikken, maar de Flower Constellation is ook perfect om enkele bloemen – zoals anthuriums – mooi bij elkaar te houden. 

​Flower Constellations

Met de Flower Constellations is het heel eenvoudig om met minder bloemen sierlijke boeketten maken, in vazen die je al in huis hebt. Hoe werkt het? Je legt de constellatie op je vaas en drukt hem naar beneden om hem te laten passen. Vervolgens snij je je bloemen op de gewenste lengte en verdeel je ze één voor één over de Flower Constellation. Zo kun je makkelijk een waar kunstwerkje maken van je boeket en zet je makkelijk een paar anthurium stelen rechtop in de vaas.

Maak een sterrenbeeld-boeket met de Flower Constellation
Foto: House of Thol – Masha Bakker Photography

 

Geïnspireerd op de sterrenbeelden

De gatenpatronen in de 12 Flower Constellations zijn afgeleid van de sterrenbeelden, waardoor een speelse, verdeling van bloemen in de vaas ontstaat. Creëer meesterwerken met vers geplukte wildbloemen uit eigen tuin, de overblijfsels van je laatste boeket of losse bloemen die je zelf uitzoekt bij de bloemist.

Flower Constellation XL

Sommige bloemen hebben van nature een dikke steel, die niet door de gaatjes van de Flower Constellation passen. Ook kan het zijn dat je vaas breder is dan het messingplaatje zelf. Daarom is er nu ook de Flower Constellation XL. Met een maximum diameter van 16cm is de Ophiuchus Flower Constellation perfect voor brede vazen en voor bloemen van groot formaat.

Maak een sterrenbeeld-boeket met de Flower Constellation
Foto: House of Thol – Masha Bakker Photography

Meer weten over de Flower Constellation? Check dan hier de website.