Ben jij een liefhebber van groen? Dan is Gardenista zeker een aanrader! Een nieuw evenement voor ondernemers, particulieren en liefhebbers van tuinieren, bloemschikken, kweken en het luxe buitenleven. Van 15 tot en met 19 mei 2019 wordt het Kasteel Ophemert de plek waar je alles kunt vinden omtrent groen en groenbeleving. Gardenista is een tuinbeurs. Een tuinevenement. Maar tegelijk ook veel meer dan dat.

Anthurium kijkdoos

Gardenista is een bijzondere samensmelting van de groene wereld met amusement en gastronomie. Daarnaast zijn er verscheidene bijzondere kunstobjecten te vinden. Zo heeft floral designer Sarah Dikker (bekend van Hollands Beste Bloemstyliste) een levensgrote kijkdoos gecreëerd met honderden anthuriums in speciale vormen en maten. Neem een kijkje in de kijkdoos door een van de gaten en ervaar een droomwereld van anthuriumbloemen en -planten met verlichting en geur.

Je vindt de kijkdoos op het terrein achter de wedstrijdtent (zie groene cirkel op plattegrond).

Voor jong en oud

Het is een bijzondere samensmelting van de groene wereld met amusement en lekker eten. Naast groenexperts, heerlijke gerechtjes onder andere uit de eigen moestuin, bloemschikkunst en amusement is het een plek waar je inspiratie kunt opdoen voor je eigen tuin en advies kunt inwinnen over een eigen tuinontwerp of tuinvraag. Gedurende vijf bijzonder groene dagen worden jong en oud op actieve wijze geïnspireerd met wat je met groen kunt doen. Het programma wordt de komende maanden vormgegeven. Het wordt een afwisselend programma met voor ieder wat wils. Zie hier een sfeerimpressie:

Meer informatie vind je op de website www.gardenista.com.