The Wunderkammer introduceert een nieuw concept in Amsterdam, PRESERVED: Saving Beauty. Slechts een paar avonden krijgt u de kans om een culinaire, zintuiglijke ervaring te ervaren in een weelderige omgeving gecreëerd door de masterflorists van The Wunderkammer. PRESERVED: Saving Beauty is een tijdelijke expositie van schatten uit de natuur omringd door anthuriums,  met onder meer workshops, diners en muzikale verrassingen. Beleef de herfst op een bijzondere manier!

The Wunderkammer

De bloemsierkunstenaars en stylisten Florian Seyd en Ueli Signer vormen samen The Wunderkammer. De Wunderkammer is een symbolische naam die staat voor een speciale collectie. Het gaat allemaal om de verzameling van mooie dingen uit de natuur en exotische voorwerpen. Door deze passie, die beide delen, slagen Florian en Ueli erin om de meest buitengewone sprookjesachtige scènes op internationaal niveau te creëren.

De Wunderkammer
Florian Seyd en Ueli Signer van The Wunderkammer

PRESERVED: Saving Beauty

The Wunderkammer is de afgelopen tien jaar onder meer bekend geworden door hun Shop for a Weeks in Amsterdam. Na de 20e editie van afgelopen mei introduceerden ze een nieuw concept in november 2018, PRESERVED: Saving Beauty, een tijdelijke oase van natuur in het centrum van Amsterdam. Hier vinden workshops, diners en muzikale verrassingen plaats in een weelderige omgeving gecreëerd door The Wunderkammer. PRESERVED is van 9 tot 19 november 2018 aan de Herengracht 178 in Amsterdam.

Workshop herfst anthuriumbundel maken met The Wunderkammer – zondag 11 november
Leer hoe je een decoratieve samenstelling maakt van fruitboomtakken op een glazen schaal. Zodra de bundel staat, schik je prachtige anthuriums in deze samenstelling samen met een paar gedroogde zaden. Creëer hierdoor je eigen naturalistische arrangement met de pracht van het seizoen. Dit arrangement kan het hele jaar blijven staan. Wanneer je verschillende verse bloemen toevoegt, blijft het seizoen dichtbij.

Programma:
13:00 – Ontvangst in PRESERVED door The Wunderkammer
13:30 – 15:45 – Workshop, uitleg en maken van je eigen creatie
16:00 – einde

Adres:
Herengracht 178
1016 BR Amsterdam
Vragen: info@thewunderkammer.eu

Materiaal is bij de prijs inbegrepen. Reserveer voor 24 oktober 2018 om verzekerd te zijn van een plekje.

PRESERVED is alleen open in het weekend en bij reservering van de workshops & diner via www.thewunderkammerwebshop.com.