Over het algemeen is de badkamer een van de meest donkere en vochtige ruimtes in huis. Niet echt een plek om bloemen neer te zetten, zou je zeggen. Maar waarom eigenlijk niet? In de woonkamer word je ook blij van een bos bloemen, dus waarom in de badkamer niet? Lees snel verder voor onze tips om je badkamer een upgrade met bloemen te geven.

Geef je badkamer een upgrade met bloemen

Door je badkamer met bloemen te decoreren, creëer je een soort luxe spagevoel. Je hoeft de badkamer niet helemaal om te gooien, een vaasje met een aantal anthurium bloemen op het wastafel heeft al een groots effect. Het ziet er gezellig uit én je hebt meteen iets om naar te kijken tijdens het tanden poetsen. Andere mogelijkheden zijn op de vensterbank, het muurtje van de douche of op een krukje. Daarnaast brengt de anthurium veel klasse met zich mee, en tovert ze jouw badkamer in no-time om tot een luxe hotel badkamer!

Lees ook: 3x vaas hacks: zo staan je bloemen altijd mooi in een vaas

 

Zo geef je je badkamer een upgrade met bloemen

 

Of zet een bosje bloemen samen met een aantal planten op de rand van het bad. Je wordt er instant vrolijk van!

 

Zo geef je je badkamer een upgrade met bloemen

 

Naast echte bloemen kun je natuurlijk ook denken aan andere dingen met bloemen voor in de badkamer. Wat dacht je van een bloemenbehangetje? Handdoeken of een douchegordijn met bloemenmotief? Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt.

Lees ook: Zo creëer je een Urban Jungle in de badkamer