De Pantone kleur van 2019 is bekend! Living Coral is uitgeroepen tot de kleur van dit jaar. Het is een vrolijke koraaltint, met een gouden ondertoon. De kleur biedt warmte en comfort, en zorgt voor energie en doorzettingsvermogen in een voortdurend veranderende omgeving.Er zijn verschillende manieren om de Pantone kleur van 2019 in je interieur te verwerken. In dit artikel geven we je een aantal ideeën!

Living Coral is een reactie op de invloed van digitale technologie en sociale media. Dit wordt een steeds groter onderdeel van ons leven, waardoor we steeds meer op zoek naar authentieke en meeslepende ervaringen zijn, die ons verbinding en intimiteit bieden.

Foto: Pantone

Living Coral op de muur

Je kunt er natuurlijk helemaal voor gaan door een hele muur in deze kleur verven, maar er zijn ook andere mogelijkheden. Tegenwoordig zie je bijvoorbeeld ook vaak half geschilderde muren, waarbij de muur horizontaal of verticaal tot de helft is geverfd. Het geeft een speels effect, en is misschien iets minder overwhelming. Of wat denk je van een behang met een leuk motiefje waar Living Coral in is verwerkt?

Foto: Draad & Spijker

Living Coral in je meubilair

Behoud je je muren liever zoals ze zijn? Dan kun je eens naar je meubels kijken. Ga bijvoorbeeld voor een echte eyecatcher door een bank of fauteuil in deze kleur neer te zetten. Is dat een te grote investering of durf je het qua kleur nog niet helemaal aan? Begin dan eens met een kleed in Living Coral over je bank te leggen, zodat je kunt ervaren hoe je dat vindt.

Foto: Prexels

Living Coral in accessoires verwerkt

Wil je de Pantone kleur van 2019 liever op een ietwat subtielere manier in je interieur verwerken? Kijk dan eens naar accessoires in deze kleur zoals een kussen, theedoek of bloemen. Zo is de anthurium zowel in potplant als snijbloem in Living Coral te verkrijgen! Kleine accenten kunnen ervoor zorgen dat een ruimte weer helemaal opleeft, helemaal in deze opvallende kleur.

Foto: Enter my Attic

Meer inspiratie nodig? Bekijk dit Pinterest bord! Lees ookGeef je interieur een kleurrijke exotische ‘look’ met planten