Op zoek naar een last minute kerstcadeau? Geen zorgen! In dit blog vind je 5 leuke kerst cadeautips voor plantenliefhebbers. Hiermee kan het niet misgaan!

Kerst cadeautips voor plantenliefhebbers

Anthurium plant

Anthurium planten zijn in allerlei kleuren en maten verkrijgbaar, en daarom is er altijd wel een passende te vinden. Om er een feestelijk kerstcadeau van te maken, kun je een anthurium op water of als kokedama in een stolp geven. Zo ziet het er nóg spectaculairder uit!

Lees ook:

 

kerst cadeautips

Een mooie plantenpot

Zeg nou zelf, heb je ooit genoeg plantenpotten? Daarnaast is het erg leuk om af en toe eens te wisselen van plantenpotten. Dit kan er namelijk voor zorgen dat je interieur een hele nieuwe look krijgt!

Gift card van een plantenwinkel

De leukste cadeaus zijn quality time. Het lastige daaraan is dat je dan niks hebt om te ‘geven’ met kerst. Maar dit kun je gemakkelijk oplossen door een gift card van een plantenwinkel te geven. Dat kan van een leuke plantenwinkel in de buurt zijn, of juist in een andere stad. Vervolgens plannen jullie samen een dagje in om naar die winkel te gaan!

Lees ook: 3 manieren om kerstcadeaus met anthurium bloemen in te pakken

Een plantenhanger

Als er geen plek meer is voor planten, kun je door middel van een plantenhanger de hoogte in gaan. Hier kun je een anthurium inzetten of een mooie hangplant. Ze zijn er in veel soorten: van macramé tot hangpotje, dus voor ieder wat wils!

kerst cadeautips

Een bollenvaasje

Een bollenvaasje is ideaal om in te stekken of pitten te laten ontkiemen. Super leuk om te doen! Je legt de pit er zo op en het vaasje vult zich in no-time met wortels. En dat ziet er ook nog eens schattig uit.

Meer kerst cadeautips voor plantenliefhebbers? Lees dan ook: 4 cadeaus waar je iedere plantenliefhebber blij mee maakt